Príhovor prezidenta ZRKS

16.4.2021
Vážené dámy, vážení páni, milí majitelia a kolegovia makléri!

V prvom rade sa Vám chcem POĎAKOVAŤ za zvolenie do funkcie Prezidenta ZRKS. ĎAKUJEM VÁM ZA DÔVERU. Budem sa snažiť ju nesklamať a pracovať s celým vedením ešte efektívnejšie v prospech nášho združenia.

Moje zvolenie za prezidenta Združenia realitných kancelárií Slovenska ma reálne zaväzuje pre Vás pracovať a konkrétne Vám zlepsiť Vaše pracovné prostredie a zefektívniť Vašu prácu vo Vašich regiónoch. Ja sa snažím byť vždy v mojich činnostiach konkrétny a maximálne efektívny, preto budem s Vami aj takto komunikovať.

Chcem, aby naše združenie stále myslelo na Vás, našich kolegov vo všetkých regiónoch, a aby sme boli združenie, kotré Vám bude pomáhať pri vašej každodennej činnosti novými službami a informáciami.

Veci a činnosti, ktoré sa podarilo dobre naštartovať počas predchádzajúceho pôsobenia Matejovi Kucharičovi správnym smerom, sa budeme snažiť s celým tímom ZRKS ešte posilniť a zefektívniť. Konkrétne napríklad, pravidelné stretávanie sa s Vami alebo viac online meetingov ohľadom noviniek, školení alebo kurzov. Neustále promovať náš realitný portál ZoznamRealit.Sk, ktorý môžete pravidelne podporovať aj vy, či už na Vašich weboch, facebookoch alebo aj na vizitkách, aby sme dokázali byť stále silnejším protipólom komerčným portálom.

S pozdravom

Mgr. Róbert Ondriáš

Prezident ZRKS

Realitné kancelárie, vybudujme si svoj portál!

Nepotrebujeme od vás peniaze, dokonca nemusíte byť ani členom ZRKS, stačí ak si osvojíte myšlienku, že realitné kancelárie by mali mať svoj vlastný realitný portál, kde sú ceny inzercie garantované v stanovách. Prestaneme byť závislí na dobrej vôli komerčných portálov s nestabilnou cenovou politikou a obmedzeniami v exportoch.

Chcem pomôcť!

Prečítajte si novinky z realitného sveta